About

Mijn naam is Mira en ik hou van creatief ontwerpen. Deze ontwerpen ontstaan op papier, canvas en in mijn journals en digitaal in Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign. De inspiratie haal ik uit mijn (smartphone) fotografie in mijn geboortestad Amsterdam en daarnaast tijdens trips door Nederland en de reizen die ik heb gemaakt. Daarnaast hou ik van macrame, handlettering en fotografie. Op verzoek geef ik voor groepen ook creatieve workshops. De workshops staan in het teken van het gebruik van allerlei media en materialen in diverse schilder- en schrijftechnieken.

Momenteel maak ik illustraties van musea, gebouwen en bijzondere plekken in Amsterdam. Deze zijn te koop via mijn website en op The Maker Market in Amsterdam. Het is ook mogelijk een custom art illustratie te laten maken.

Ik heb bij MK24 de opleiding grafische vormgeving gevolgd en daarnaast heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur en Interieur styling gevolgd aan de Interieur academie.

My name is Mira and I’m illustrator and creative designer. The designs are on paper, canvas, in my art journals and in Adobe Illustrator, Photoshop & Indesign. My inspiration comes from photography in my birthplace Amsterdam, trips through the Netherlands and road trips in Europe & more. Macramé, handlettering and photography are other hobbies. On request you can book me for creative workshops for groups, e.g. painting, handlettering and smartphone photography.

At the moment I make illustrations of Amsterdam with line art and watercolor. You can buy these on my website and at the Maker Market in Amsterdam and also request for a custom art piece.

I studied graphic design at MK24 in Amsterdam and Binnenhuisarchitectuur en Interieur styling at the Interior Academy.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Amsterdam:
KvK 65007522

Email: mira@groenvelddesign.nl

Website development: Richard Groenveld